Ismerj meg minket közelebbről Mi vagyunk az Avatar Szépségszalon

A test-lélek-szellem harmóniája a kozmetikai kezelések során ugyanolyan fontos, mint az élet más területein. Bőrünk tükrözi belső állapotunkat, lelki nyugalmunkat, vagy nyugtalanságunkat.

Kezeléseink személyre szabottak, erősítik belső harmóniánkat, feltöltenek energiával, fokozzák vitalitásunkat.
Nemcsak külsőnk, de belsőnk is megszépül, ezáltal tovább meg tudjuk őrizni a modern kozmetika vívmányainak hatásait.
A holisztikus kozmetikában lehetőségek szerint kerüljük a drasztikus beavatkozásokat, sokkal inkább az ellazulás állapotára törekszünk.

Ha Te is többre vágysz egy egyszerű kozmetikánál…

Vendégeinket életvezetési, diétás, és otthoni test és bőrápolási tanácsokkal látjuk el. Számunkra fontos, hogy aki csak egyszer is betér hozzánk, minden szempontból pozitív élménnyel gazdagodjon. Mind a test, mind az arc kezelésekhez a legmodernebb orvos-kozmetikai gépeket használjuk kiegészítésként.

Aki úgy érzi, hogy kevésbé magabiztos, mert arcán már nyomott hagyott az idő , vagy több és fiatalabb energiát érez magában, mint ami kívülről látszik, az ismerje meg az ősi spirituális kultúra és a modern technika nyújtotta fantasztikus lehetőségeket.

Ha eddig eredménytelenül vette fel a harcot a túlsúllyal szemben, lehet, hogy rossz oldalról közelítette meg a testi és lelki terhet okozó felesleges kilókkal szembeni küzdelmet. Nálunk professzionális gépek segítenek abban, hogy a túlsúly valódi eredetét is felismerjük, és akár örökre megszabaduljunk a problémás zsírpárnáktól.

„Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya”

Foglalj időpontot telefonon

az Avatar Szépségszalonba