Alakformáslás

Nagyteljesítményű 3D Rádiófrekvenciás bőr feszesítő és zsírbontó készülékkel

A Trio RF 3D  a legutolsó generációs, sokoldalú rádiófrekvenciás készülék. Minden eddiginél hatékonyabb kezeléseket végezhetünk vele. Már 1 alkalom után is látható és érezhető az eredmény.

Nem csak testkezelések végezhetőek vele, hanem az arc szépítésére és fiatalítására is fájdalom mentesen, szembetűnő eredménnyel használható. A szabadalmaztatott 3D Autofocus technológiának köszönhetően a bőr minden rétegébe le tudjuk juttatni a rádió hullámokat, így az eddigi eredményekhez képest a hatás megsokszorozódik.

Olyan eredményeket lehet vele elérni, ami eddig csak a plasztikai sebészet útján volt elérhető.

Megnövelt teljesítményének köszönhetően az egyik legerősebb ilyen típusú készülék  mind  a test, mind az arckezelés tekintetében. Toka eltüntető kezelése egyedül álló a piacon. Térfogat csökkentésben, cellulitisz kezelésben, bőrfeszesítésben és ránctalanításban verhetetlen. Olyan eredményeket lehet vele elérni, mit eddig csak a plasztikai sebészet útján volt elérhető.

Bőrfeszesítés, helyi fogyasztás, cellulitisz kezelés, ránctalanítás, kollagénes bőrfiatalítás, arc emelés, szemránc kezelés, toka kezelés, stria kezelés, kötényhas kezelés

Alakformálás Rádiófrekvenciás bőr feszesítő és zsírbontó készülékkel kezelésünk

  • Kezelés időtartama

    30 perc